Vacature: Arbeidsdeskundige

Wij willen jou!

Bel mij terug

Contact

Een selectie van onze opdrachtgevers

Ben jij de arbeidsdeskundige die wij zoeken?

Pragmatisch, daadkrachtig en discreet

Korte kennismaking

Als eindverantwoordelijke voor de commerciële doelen van Arbo Concern houd ik mij bezig met het inventariseren van de behoefte van onze klanten, het aantrekken van nieuwe klanten en aannemen van de juiste professionals die de juiste service kunnen bieden die binnen onze filosofie past. 

Voor onze klanten verzorg ik de planning, uitvoer en organisatie om de beste resultaten te bewerkstelligen. De nadruk ligt op kwaliteit en klanttevredenheid. Dit kunnen wij realiseren door de juiste mensen aan te nemen en in te zetten waarbij oog is voor de behoefte van de werkgever én de werknemer.

John Franck

Oprichter en commercieel directeur 
Arbo Concern

Sandra Strunk

Oprichter en operationeel directeur 
Arbo Concern

Wie wij zoeken

Opleiding en ervaring

Vanzelfsprekend ben je een gediplomeerde arbeidsdeskundige met ervaring en een proactieve houding.

Je bent collegiaal en communicatief sterk. Je adviseert en staat altijd in contact met de werknemer en jouw collega bedrijfsarts. 

Teamspeler

U bent pragmatisch ingesteld en
benut alle re-integratiemogelijkheden
om daarmee de medewerkers voor het arbeidsproces te behouden.

Pragmatisch

Klantgericht

Je voert doelgericht onderzoeken uit naar de functiebelasting en re-integratiemogelijkheden. Je adviseert werkgever en werknemer zonder daarbij het belang van deze partijen uit het oog te verliezen..

Interesse?

Neem dan direct contact op! Wij willen graag met jou in gesprek.

BEL MIJ TERUG

's-Gravendijckseweg 11 2201 CZ  Noordwijk | Tel: 071 40 181 41  | Email: vacature@arboconcern.nl

Vanwege de flexibele aard van deze vacature bieden wij bijzonder goede
arbeidsvoorwaarden; een ‘boven’ marktconform salaris en allerlei
benodigdheden zoals bijvoorbeeld een laptop e.d. Wij bieden een stimulerende werkomgeving. Deze functie is ideaal om te combineren met andere activiteiten zoals het volgen van een opleiding en eigen ZZP werkzaamheden. Benieuwd naar de details? Scrol door naar beneden!

Goede arbeidsvoorwaarden

Flexibele arbeidsdeskundige

Arbo Concern zoekt ervaren, communicatief vaardige en pragmatisch ingestelde arbeidsdeskundigen. Je maakt arbeidsdeskundige rapportages met passend advies aangaande de re-integratie en het sporenbeleid. Naast AD onderzoek behoort het voeren van spreekuur consulten waarin re-integratie centraal staat tot de mogelijkheid (dagdeelbasis). Je werkt nauw hierbij samen met onze casemanagers, re-integratiecoaches en bedrijfsartsen.Wij hebben mogelijkheden op flexibele basis (louter opstellen AD rapportages) en op basis van een vast aantal uren per week (AD rapportages en AD spreekuren op dagdelen basis).

Contract

Als arbeidsdeskundige krijg je bij ons een flexibel contract (alleen AD onderzoek) of een voor vast aantal uur per week (max. 32 uur - AD Onderzoek en (inzet voor AD onderzoek en AD spreekuren). 

Flexibele werkplek

Wij bieden de mogelijkheid om de rapportages op locatie óf thuis uit te werken.

Afhankelijk van kennis en ervaring betreft het salaris maximaal €5.750,- per maand. Afhankelijk van je inzetmogelijkheden werk je flexibel of op vast aantal uren basis.

Goed salaris

Arbo Concern biedt alle benodigde ondersteuning zodat je je werk efficiënt kan uitvoeren. Denk hierbij 
aan agendabeheer en administratie.

Ondersteuning

Over Arbo Concern

We zijn een moderne arbodienst met de focus op een hechte relatie met onze klanten. Daadwerkelijk betrokken, met oog en oor voor de werknemer én werkgever. Onze professionals: casemanagers, bedrijfsartsen, arbeids-deskundigen en andere arbodeskundigen zijn in dienst van Arbo Concern om continuïteit voor klanten te garanderen.

We investeren continu in onze medewerkers, in onze organisatie en in onze klanten. Met interne trainingen, opleidingen, onze  Arbo-certificering, ISO9001 normering, Blik op het Werk keurmerk, periodieke klanttevredenheids-onderzoeken en intercollegiaal overleg willen wij de kwaliteit van onze dienst waarborgen.

Powered by Uptimizers © 2018

Wat wij bieden

Een selectie van onze opdrachtgevers

Andere vacatures

Wellicht ben jij opzoek naar een andere functie, dan gaan wij evenwel met jou in gesprek. Kijk daarvoor bij de overige vacatures.

Andere vacatures

Bedrijfsarts in opleiding

MEER LEZEN

Bedrijfsarts

MEER LEZEN

Arboarts

MEER LEZEN

Keuringsarts

MEER LEZEN

Casemanager

MEER LEZEN

Psycholoog

MEER LEZEN

Arboverpleegkundige

MEER LEZEN

New business consultant

MEER LEZEN

Verzuimconsulent

MEER LEZEN

re-integratieconsulent

MEER LEZEN
Fix the following errors:
Hide