Vacature: Arboarts

Wij willen jou!

Bel mij terug

Contact

Een selectie van onze opdrachtgevers

Ben jij de daadkrachtige arboarts die wij zoeken?

Teamspeler, daadkrachtig en communicatief sterk

Korte kennismaking

Als eindverantwoordelijke voor de commerciële doelen van Arbo Concern houd ik mij bezig met het inventariseren van de behoefte van onze klanten, het aantrekken van nieuwe klanten en aannemen van de juiste professionals die de juiste service kunnen bieden die binnen onze filosofie past. 

Voor onze klanten verzorg ik de planning, uitvoer en organisatie om de beste resultaten te bewerkstelligen. De nadruk ligt op kwaliteit en klanttevredenheid. Dit kunnen wij realiseren door de juiste mensen aan te nemen en in te zetten waarbij oog is voor de behoefte van de werkgever én de werknemer.

John Franck

Oprichter en commercieel directeur 
Arbo Concern

Sandra Strunk

Oprichter en operationeel directeur 
Arbo Concern

Wie wij zoeken

Opleiding en ervaring

Vanzelfsprekend heb je een afgeronde arts opleiding en heb je ervaring in de bedrijfsgeneeskunde. Bovendien ben je BIG geregistreerd.

U staat altijd in contact met de werkgever, werknemer en de bedrijfsarts om het verzuim beheersbaar te maken.

Teamspeler

Verzuimende werknemers help je bij herstel zodat structurele werk-hervatting snel wordt gerealiseerd. Je zorgt voor poortwachterproof dossiers en acteert snel zodat rapportages snel worden opgesteld.

Accuraat

Proactief

Je hebt een proactieve houding en adviseert gevraagd en ongevraagd zodat tijdig en adequaat in verzuim- dossiers wordt geacteerd. Daarbij houd je rekening met de belangen van werknemers én werkgevers. 

Interesse?

Neem dan direct contact op! Wij willen graag met jou in gesprek.

BEL MIJ TERUG

's-Gravendijckseweg 11 2201 CZ  Noordwijk | Tel: 071 40 181 41  | Email: vacature@arboconcern.nl

Wij zorgen ervoor dat je onder de beste omstandigheden kunt werken. Zo hanteren wij ruime spreekuren (45-60 minuten) en plannen gedurende de werkdag voorbereidingstijd en afrondingstijd in zodat je genoeg tijd hebt om het werk tijdig af te ronden. Natuurlijk krijg je administratieve ondersteuning, een laptop en smartphone van de zaak. Een leaseauto is bespreekbaar. En wij bieden een royaal ‘boven marktconform’ salaris. Benieuwd geraakt naar wat wij aanbieden en waarom wij jou in het bijzonder zoeken? Neem dan hieronder het overzicht door en maak snel kennis met ons!

Goede arbeidsvoorwaarden

Daadkrachtige arboarts

Als arboarts weet je als geen ander gestalte te geven aan de re-integratie van verzuimende medewerkers. In dit proces ben je het middelpunt tussen onze casemanagers, werkgevers, behandelaars en werknemers. Met deze samenwerking zorg je ervoor dat verzuimende medewerkers niet langer dan noodzakelijk uitvallen en het dossier poortwachterproof wordt opgebouwd. Je komt uit de spreekkamer voor overleg met collega artsen (ICT) en casemanagers, bedrijfs-bezoeken en het adviseren van werkgevers. Binnen Arbo Concern ben je betrokken bij beleidsmatige en strategische vraagstukken.

Vast contract

Afhankelijk van je wens bieden wij een arbeidscontract van 8 tot 40 uur per week. Een vast contract is natuurlijk bespreekbaar.

I-Phone, laptop en auto

Je bent een moderne arts dus ga je aan de slag met een Apple I-phone, laptop en eventueel een leaseauto.

Wij bieden een goed salaris, ruim boven marktconform en een uitstekende pensioenregeling. Je krijgt een tekenbonus van 3.000 euro bruto (naar rato) en er staat evt. een lease auto klaar (bij 32 uur plus).

Goed salaris

Arbo Concern zorgt ervoor dat je alle ondersteuning krijgt zodat je volledig op het werk kan focussen; naast de de technische hulpmiddelen staan onze planning en administratieve ondersteuning voor je klaar!

Ondersteuning

Over Arbo Concern

We zijn een moderne arbodienst met de focus op een hechte relatie met onze klanten. Daadwerkelijk betrokken, met oog en oor voor de werknemer én werkgever. Onze professionals: casemanagers, bedrijfsartsen, arbeids-deskundigen en andere arbodeskundigen zijn in dienst van Arbo Concern om continuïteit voor klanten te garanderen.

We investeren continu in onze medewerkers, in onze organisatie en in onze klanten. Met interne trainingen, opleidingen, onze  Arbo-certificering, ISO9001 normering, Blik op het Werk keurmerk, periodieke klanttevredenheids-onderzoeken en intercollegiaal overleg willen wij de kwaliteit van onze dienst waarborgen.

Andere vacatures

Wellicht ben jij opzoek naar een andere functie, dan gaan wij evenwel met jou in gesprek. Kijk daarvoor bij de overige vacatures.

Powered by Uptimizers © 2018

Wat wij bieden

Een selectie van onze opdrachtgevers

Andere vacatures

Bedrijfsarts in opleiding

MEER LEZEN

Bedrijfsarts

MEER LEZEN

Arbeidsdeskundige

MEER LEZEN

Keuringsarts

MEER LEZEN

Casemanager

MEER LEZEN

Psycholoog

MEER LEZEN

Arboverpleegkundige

MEER LEZEN

New business consultant

MEER LEZEN

Verzuimconsulent

MEER LEZEN

re-integratieconsulent

MEER LEZEN
Fix the following errors:
Hide