Geïnteresseerd?

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Een selectie van onze opdrachtgevers


Daadkrachtig 

en klantgericht

Over Arbo Concern

Als eindverantwoordelijke voor de commerciële doelen van Arbo Concern houd ik mij bezig met het inventariseren van de behoefte van onze klanten, het aantrekken van nieuwe klanten en aannemen van de juiste professionals die de juiste service kunnen bieden die binnen onze filosofie past.

Voor onze klanten verzorg ik de planning, uitvoer en organisatie om de beste resultaten te bewerkstelligen. De nadruk ligt op kwaliteit en klanttevredenheid. Dit kunnen wij realiseren door de juiste mensen aan te nemen en in te zetten waarbij oog is voor de behoefte van de werkgever én de werknemer.

John Franck

Oprichter en commercieel directeur Arbo Concern

John Franck

Oprichter en commercieel directeur Arbo Concern

Wie wij zoeken

Opleiding en ervaring

Vanzelfsprekend heb je een HBO-V diploma Arboverpleegkundige en ben je BIG / V&V geregistreerd. Tevens heb je voldoende ervaring om zelfstandig te kunnen werken..

Je bent collegiaal en communicatief sterk. Je adviseert en staat altijd in contact met de werknemer, casemanager en bedrijfsartsen.

Teamspeler

Je bent pragmatisch ingesteld en benut alle re-integratiemogelijkheden om daarmee medewerkers voor het arbeidsproces te behouden.

Pragmatisch

Klantgericht

Je voert consulten met verzuimende medewerkers uit waarbij re-integratie en interventies centraal staan. Je komt uit het spreekuur voor bezoek aan werkplekken. Tevens voer je PMO’s, gehoorsonderzoeken en vaccinaties uit. 

Heb je interesse?

Wij willen graag met jou in gesprek.

Naar contact formulier

's-Gravendijckseweg 11 2201 CZ  Noordwijk 
Tel: 071 40 181 41  |  Email: vacature@arboconcern.nl 

Wij bieden bijzonder goede arbeidsvoorwaarden; een ‘boven’ marktconform salaris en allerlei benodigdheden zoals laptop, telefoon e.d. Wij bieden een stimulerende werkomgeving in een prettig team van casemanagers en (bedrijfs)artsen. Er is gelegenheid voor collegiaal overleg en wij bieden de benodigde herscholingen aan zodat jij je werk goed kan uitvoeren. 

Benieuwd naar wat wij aanbieden en waarom wij jou in het bijzonder zoeken? Neem dan hieronder het overzicht door en maak even kort kennis met ons.

Goede arbeidsvoorwaarden

Neem contact op

Integere arboverpleegkundige

Met ruime ervaring als arboverpleegkundige weet jij accuraat een probleemanalyse op te stellen. Daarbij ben je integer, kan goed naar mensen luisteren, ben je helder in je communicatie en toon je initiatief. Je kennis en kunde m.b.t. tot arbeidsomstandigheden, werksituaties, en de sociale- en arbowetgeving zijn op tiptop in orde. Je krijgt bij Arbo Concern de nodige bijscholingen en accreditaties. Dat maakt dat jij degene bent die wij zoeken voor verzuimspreekuren, gezondheidskeuringen, trainingen leefstijl en gezondheidsbevordering, medische keuringen en eventueel vaccinaties. 

We zijn een moderne arbodienst met de focus op een hechte relatie met onze klanten.

Daadwerkelijk betrokken, met oog en oor voor de werknemer én werkgever. Onze professionals: casemanagers, bedrijfsartsen, arbeids-deskundigen en andere arbodeskundigen zijn in dienst van Arbo Concern om continuïteit voor klanten te garanderen.

We investeren continu in onze medewerkers, in onze organisatie en in onze klanten. Met interne trainingen, opleidingen, onze  Arbo-certificering, ISO9001 normering, Blik op het Werk keurmerk, periodieke klanttevredenheids-onderzoeken en intercollegiaal overleg willen wij de kwaliteit van onze dienst waarborgen.

Powered by Uptimizers © 2019

Een selectie van onze opdrachtgevers

Andere vacatures

Wellicht ben jij opzoek naar een andere functie, dan gaan wij evenwel met jou in gesprek. Kijk daarvoor bij de overige vacatures.

Andere vacatures

Contract

Als arboverpleegkundige krijg jij bij ons contract voor maximaal 32 uur per week.  

Naast de spreekuren op onze spreekuurlocaties werk je ook vanuit huis (maximaal één dag / week) en op kantoorlocatie van Arbo Concern.

Flexibele werkplek

Salaris oplopend tot 4.250 euro per maand (fulltime basis)!

Goed salaris

Ondersteuning

Wij bieden je alle ondersteuning om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan agendabeheer en administratieve ondersteuning.

Wat wij bieden

Neem contact opNeem contact op

Een korte

kennismaking

Sandra Strunk

Oprichter en operationeel directeur Arbo Concern

Sandra Strunk

Oprichter en operationeel directeur Arbo Concern

Of neem zelf contact op:

Arboverpleegkundige

Vacature

Ben jij de arboverpleegkundige die wij zoeken?

Lees verder

's-Gravendijckseweg 11 2201 CZ  Noordwijk 
Tel: 071 40 181 41 

Email: vacature@arboconcern.nl