Vacature: Bedrijfsarts in opleiding

Wij willen jou!

Bel mij terug

Contact

Een selectie van onze opdrachtgevers

Bekwaam jezelf tot bedrijfsarts!

Ambitieus, enthousisast en communicatief sterk

Korte kennismaking

Als eindverantwoordelijke voor de commerciële doelen van Arbo Concern houd ik mij bezig met het inventariseren van de behoefte van onze klanten, het aantrekken van nieuwe klanten en aannemen van de juiste professionals die de juiste service kunnen bieden die binnen onze filosofie past. 

Voor onze klanten verzorg ik de planning, uitvoer en organisatie om de beste resultaten te bewerkstelligen. De nadruk ligt op kwaliteit en klanttevredenheid. Dit kunnen wij realiseren door de juiste mensen aan te nemen en in te zetten waarbij oog is voor de behoefte van de werkgever én de werknemer.

John Franck

Oprichter en commercieel directeur 
Arbo Concern

Sandra Strunk

Oprichter en operationeel directeur 
Arbo Concern

Wie wij zoeken

Opleiding en ervaring

Jij bent een gediplomeerde (basis)arts met interesse in een carrière in de  bedrijfsgeneeskunde.

Je bent communicatief sterk. Je staat altijd in contact met de werkgever, onze bedrijfsartsen, casemanager en de werknemer om het verzuim beheersbaar te maken.

Teamspeler

Je laat het niet na om uitgevallen werknemers te helpen om binnen de kortste keren weer te kunnen werken. Binnen 24 uur breng je verslag van diverse ontwikkelingen en adviezen.

Vastberaden

Proactief

Je bent proactief en adviseert gevraagd en ongevraagd. Begeleiden van het herstel en re-integratie is hierbij het belangrijkste doel. De belangen van zowel werknemer als die van werkgever hou je in het oog. 

Interesse?

Neem dan direct contact op! Wij willen graag met jou in gesprek.

BEL MIJ TERUG

's-Gravendijckseweg 11 2201 CZ  Noordwijk | Tel: 071 40 181 41  | Email: vacature@arboconcern.nl

Wij zoeken jonge artsen, net afgestudeerd of eventueel in de laatste fase van de opleiding, die interesse hebben in bedrijfsgeneeskunde. Wij bieden je een stimulerende leer- en werkomgeving zodat je onder deze gunstige omstandigheden het maximale uit jouw carrière kunt halen. Wij betalen jouw opleiding Bedrijfsgeneeskunde, zorgen wij ervoor dat jij van de beste bedrijfsartsen kunt leren en zorgen voor de modernste technische hulpmiddelen zoals I-phones en laptops. En natuurlijk een bijzonder interessant startsalaris. Benieuwd naar wat wij aanbieden en waarom wij jou in het bijzonder zoeken? Neem dan hieronder het overzicht door en maak even kort kennis met ons.

Goede arbeidsvoorwaarden

Basisarts in opleiding tot bedrijfsarts

Start direct als bedrijfsarts in opleiding! Arbo Concern biedt je de mogelijkheid om jezelf te specialiseren als bedrijfsarts. Op onze kosten natuurlijk! Gedurende de 4 jarige opleiding word je onder de hoede van onze bedrijfsartsen genomen en volledig opgeleid tot bedrijfsarts. Als bedrijfsarts begeleidt je samen met de casemanagers de re-integratie van medewerkers. Je bent je de spil tussen de verzuimende medewerkers, werkgevers, casemanagers, behandelaars en collega bedrijfsartsen. Daarnaast adviseert u de werkgever op het gebied van verzuimbeleid en verzuimpreventie én ondersteunt u Arbo Concern bij beleidsmatige en strategische vraagstukken. Het betreft een leer/werk situatie dus je gaat meteen als Bedrijfsarts i.o. aan de slag. 


Contract

Als bedrijfsarts i.o. krijgt u bij ons fulltime contract waarin 1 dag per week voor je opleiding is gereserveerd. 

Smartdevices en auto

Als moderne bedrijfsarts i.o. kun je niet aan de slag zonder een Apple I-phone, laptop en eventueel een auto.

Salaris oplopend tot € 6.250,- (hoger na behalen opleiding bedrijfsarts), opleidingskosten betaalt door Arbo Concern en een aanstellingsbonus van € 2.000,-.

Goed salaris en meer!

Arbo Concern zorgt ervoor dat je alle ondersteuning krijgt zodat je volledig op het werk kan focussen; naast de de technische hulpmiddelen staat onze planning en administratieve ondersteuning voor je klaar!

Ondersteuning

Over Arbo Concern

We zijn een moderne arbodienst met de focus op een hechte relatie met onze klanten. Daadwerkelijk betrokken, met oog en oor voor de werknemer én werkgever. Onze professionals: casemanagers, bedrijfsartsen, arbeids-deskundigen en andere arbodeskundigen zijn in dienst van Arbo Concern om continuïteit voor klanten te garanderen.

We investeren continu in onze medewerkers, in onze organisatie en in onze klanten. Met interne trainingen, opleidingen, onze  Arbo-certificering, ISO9001 normering, Blik op het Werk keurmerk, periodieke klanttevredenheids-onderzoeken en intercollegiaal overleg willen wij de kwaliteit van onze dienst waarborgen.

Powered by Uptimizers © 2018

Wat wij bieden

Een selectie van onze opdrachtgevers

Andere vacatures

Wellicht ben jij opzoek naar een andere functie, dan gaan wij evenwel met jou in gesprek. Kijk daarvoor bij de overige vacatures.

Andere vacatures

Arboarts

MEER LEZEN

Bedrijfsarts

MEER LEZEN

Arbeidsdeskundige

MEER LEZEN

Keuringsarts

MEER LEZEN

Casemanager

MEER LEZEN

Psycholoog

MEER LEZEN

Arboverpleegkundige

MEER LEZEN

New business consultant

MEER LEZEN

Verzuimconsulent

MEER LEZEN

re-integratieconsulent

MEER LEZEN
Fix the following errors:
Hide