Geïnteresseerd?

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Een selectie van onze opdrachtgevers

Gedreven, daadkrachtig en adequaat

Over Arbo Concern

Als eindverantwoordelijke voor de commerciële doelen van Arbo Concern houd ik mij bezig met het inventariseren van de behoefte van onze klanten, het aantrekken van nieuwe klanten en aannemen van de juiste professionals die de juiste service kunnen bieden die binnen onze filosofie past.

Voor onze klanten verzorg ik de planning, uitvoer en organisatie om de beste resultaten te bewerkstelligen. De nadruk ligt op kwaliteit en klanttevredenheid. Dit kunnen wij realiseren door de juiste mensen aan te nemen en in te zetten waarbij oog is voor de behoefte van de werkgever én de werknemer.

John Franck

Oprichter en commercieel directeur Arbo Concern

John Franck

Oprichter en commercieel directeur Arbo Concern

Wie wij zoeken

Opleiding en ervaring

Vanzelfsprekend ben je een gediplomeerde bedrijfsarts met ruime ervaring en bovendien BIG geregistreerd.

Je staat altijd in contact met de werkgever, casemanager en de werknemer om het verzuim beheersbaar te maken.

Teamspeler

Uitgevallen werknemers help je zodat structurele werkhervatting zo spoedig mogelijk wordt gerealiseerd. Je zorgt voor poortwachterproof dossiers en acteert snel zodat rapportages snel worden afgerond. 

Vastberaden

Proactief

Je hebt een proactieve houding en adviseert gevraagd en ongevraagd zodat tijdig en adequaat in verzuim dossiers wordt geacteerd. Daarbij houd je rekening met de belangen van werknemers én werkgevers.  

Heb je interesse?

Wij willen graag met jou in gesprek.

Naar contact formulier

's-Gravendijckseweg 11 2201 CZ  Noordwijk 
Tel: 071 40 181 41  |  Email: vacature@arboconcern.nl 

Wij zorgen ervoor dat je onder de beste omstandigheden kunt werken. Zo hanteren wij ruime spreekuren (45-60 minuten) en plannen gedurende de werkdag voorbereidingstijd en afrondingstijd in zodat je genoeg tijd hebt om het werk tijdig af te ronden. Natuurlijk krijg je administratieve ondersteuning, een laptop en smartphone van de zaak. Een leaseauto is bespreekbaar. En wij bieden een royaal ‘boven marktconform’ salaris. 

Benieuwd naar wat wij aanbieden en waarom wij jou in het bijzonder zoeken? Neem dan hieronder het overzicht door en maak even kort kennis met ons.

Goede arbeidsvoorwaarden

Neem contact op

Gedreven bedrijfsarts

Als ervaren bedrijfsarts weet jij gestalte te geven aan de re-integratie van verzuimende medewerkers. In dit proces ben je het middelpunt van onze casemanagers, werkgevers, behandelaars en de verzuimende werknemers. Je zorgt ervoor dat verzuimende medewerkers niet langer dan noodzakelijk uitvallen en het dossier, samen met de casemanager, 'poortwachterproof' wordt opgebouwd. 

Je komt uit de spreekkamer voor overleg met collega artsen (ICT) en casemanagers, bedrijfs-bezoeken en het adviseren van werkgevers. Binnen Arbo Concern ben je betrokken bij beleidsmatige en strategische vraagstukken. 


We zijn een moderne arbodienst met de focus op een hechte relatie met onze klanten.

Daadwerkelijk betrokken, met oog en oor voor de werknemer én werkgever. Onze professionals: casemanagers, bedrijfsartsen, arbeids-deskundigen en andere arbodeskundigen zijn in dienst van Arbo Concern om continuïteit voor klanten te garanderen.

We investeren continu in onze medewerkers, in onze organisatie en in onze klanten. Met interne trainingen, opleidingen, onze  Arbo-certificering, ISO9001 normering, Blik op het Werk keurmerk, periodieke klanttevredenheids-onderzoeken en intercollegiaal overleg willen wij de kwaliteit van onze dienst waarborgen.

Powered by Uptimizers © 2019

Een selectie van onze opdrachtgevers

Andere vacatures

Wellicht ben jij opzoek naar een andere functie, dan gaan wij evenwel met jou in gesprek. Kijk daarvoor bij de overige vacatures.

Andere vacatures

Contract

Afhankelijk van je wens bieden wij een arbeidscontract van 8 tot 40 uur per week.  

Als moderne bedrijfsarts kun je niet aan de slag zonder een Apple I-phone, laptop en eventueel een bijtelling gunstige auto. 

Smartdevices en auto

Wij bieden een goed salaris, ruim boven marktconform en een uitstekende pensioenregeling. Je krijgt een tekenbonus van 5.000 euro bruto (naar rato) en er staat een bijtellingsgunstige Jaguar I-PACE voor je klaar (vanaf 28 uur/week)!

Goed salaris en meer!

Ondersteuning

Arbo Concern zorgt ervoor dat je alle ondersteuning krijgt zodat je volledig op het werk kan focussen; naast de de technische hulpmiddelen staan onze planning en administratieve ondersteuning voor je klaar!

Wat wij bieden

Neem contact opNeem contact op

Een korte

kennismaking

Sandra Strunk

Oprichter en operationeel directeur Arbo Concern

Sandra Strunk

Oprichter en operationeel directeur Arbo Concern

Of neem zelf contact op:

Bedrijfsarts 

Vacature

Ben jij de moderne bedrijfsarts die wij zoeken?

Lees verder

's-Gravendijckseweg 11 2201 CZ  Noordwijk 
Tel: 071 40 181 41 

Email: vacature@arboconcern.nl