Vacature: Bedrijfsarts

Wij willen jou!

Bel mij terug

Contact

Een selectie van onze opdrachtgevers

Ben jij de moderne bedrijfsarts die wij zoeken?

Gedreven, daadkrachtig en adequaat

Wij zorgen ervoor dat je onder de beste omstandigheden kunt werken. Zo hanteren wij ruime spreekuren (45-60 minuten) en plannen gedurende de werkdag voorbereidingstijd en afrondingstijd in zodat je genoeg tijd hebt om het werk tijdig af te ronden. Natuurlijk krijg je administratieve ondersteuning, een laptop en smartphone van de zaak. Een leaseauto is bespreekbaar. En wij bieden een royaal ‘boven marktconform’ salaris. Benieuwd geraakt naar wat wij aanbieden en waarom wij jou in het bijzonder zoeken? Neem dan hieronder het overzicht door en maak snel kennis met ons! 

Korte kennismaking

Als eindverantwoordelijke voor de commerciële doelen van Arbo Concern houd ik mij bezig met het inventariseren van de behoefte van onze klanten, het aantrekken van nieuwe klanten en aannemen van de juiste professionals die de juiste service kunnen bieden die binnen onze filosofie past. 

Voor onze klanten verzorg ik de planning, uitvoer en organisatie om de beste resultaten te bewerkstelligen. De nadruk ligt op kwaliteit en klanttevredenheid. Dit kunnen wij realiseren door de juiste mensen aan te nemen en in te zetten waarbij oog is voor de behoefte van de werkgever én de werknemer.

John Franck

Oprichter en commercieel directeur
Arbo Concern

Sandra Strunk

Oprichter en operationeel directeur
Arbo Concern

Wie wij zoeken

Opleiding en ervaring

Vanzelfsprekend ben je een gediplomeerde bedrijfsarts met ruime ervaring en bovendien BIG geregistreerd.

Je staat altijd in contact met de werkgever, casemanager en de werknemer om het verzuim beheersbaar te maken.

Teamspeler

Uitgevallen werknemers help je zodat structurele werkhervatting zo spoedig mogelijk wordt gerealiseerd. Je zorgt voor poortwachterproof dossiers en acteert snel zodat rapportages snel worden afgerond. 

Vastberaden

Proactief

Je hebt een proactieve houding en adviseert gevraagd en ongevraagd zodat tijdig en adequaat in verzuim dossiers wordt geacteerd. Daarbij houd je rekening met de belangen van werknemers én werkgevers. 

Interesse?

Neem dan direct contact op! Wij willen graag met jou in gesprek.

BEL MIJ TERUG

's-Gravendijckseweg 11 2201 CZ  Noordwijk | Tel: 071 40 181 41  | Email: vacature@arboconcern.nl

Goede arbeidsvoorwaarden

Gedreven bedrijfsarts

Als ervaren bedrijfsarts weet jij gestalte te geven aan de re-integratie van verzuimende medewerkers. In dit proces ben je het middelpunt van onze casemanagers, werkgevers, behandelaars en de verzuimende werknemers. Je zorgt ervoor dat verzuimende medewerkers niet langer dan noodzakelijk uitvallen en het dossier, samen met de casemanager, 'poortwachterproof' wordt opgebouwd. Je komt uit de spreekkamer voor overleg met collega artsen (ICT) en casemanagers, bedrijfs-bezoeken en het adviseren van werkgevers. Binnen Arbo Concern ben je betrokken bij beleidsmatige en strategische vraagstukken.


Contract

Afhankelijk van je wens bieden wij een arbeidscontract van 8 tot 40 uur per week. 

I-Phone, laptop en auto

Als moderne bedrijfsarts kun je niet aan de slag zonder een Apple I-phone, laptop en eventueel een bijtelling gunstige auto.  

Wij bieden een goed salaris, ruim boven marktconform en een uitstekende pensioenregeling. Je krijgt een tekenbonus van 5.000 euro bruto (naar rato) en er staat een bijtellingsgunstige Jaguar I-PACE voor je klaar (vanaf 28 uur/week)!

Goed salaris en meer!

Ondersteuning

Arbo Concern zorgt ervoor dat je alle ondersteuning krijgt zodat je volledig op het werk kan focussen; naast de de technische hulpmiddelen staan onze planning en administratieve ondersteuning voor je klaar!

Over Arbo Concern

We zijn een moderne arbodienst met de focus op een hechte relatie met onze klanten. Daadwerkelijk betrokken, met oog en oor voor de werknemer én werkgever. Onze professionals: casemanagers, bedrijfsartsen, arbeids-deskundigen en andere arbodeskundigen zijn in dienst van Arbo Concern om continuïteit voor klanten te garanderen.

We investeren continu in onze medewerkers, in onze organisatie en in onze klanten. Met interne trainingen, opleidingen, onze  Arbo-certificering, ISO9001 normering, Blik op het Werk keurmerk, periodieke klanttevredenheids-onderzoeken en intercollegiaal overleg willen wij de kwaliteit van onze dienst waarborgen.

Powered by Uptimizers © 2018

Wat wij bieden

Een selectie van onze opdrachtgevers

Andere vacatures

Wellicht ben jij opzoek naar een andere functie, dan gaan wij evenwel met jou in gesprek. Kijk daarvoor bij de overige vacatures.

Andere vacatures

Bedrijfsarts in opleiding

MEER LEZEN

Arboarts

MEER LEZEN

Arbeidsdeskundige

MEER LEZEN

Keuringsarts

MEER LEZEN

Casemanager

MEER LEZEN

Psycholoog

MEER LEZEN

Arboverpleegkundige

MEER LEZEN

New business consultant

MEER LEZEN

Verzuimconsulent

MEER LEZEN

re-integratieconsulent

MEER LEZEN
Fix the following errors:
Hide