Geïnteresseerd?

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Een selectie van onze opdrachtgevers

Zelfverzekerd, ervaren en pragmatisch

Over Arbo Concern

Als eindverantwoordelijke voor de commerciële doelen van Arbo Concern houd ik mij bezig met het inventariseren van de behoefte van onze klanten, het aantrekken van nieuwe klanten en aannemen van de juiste professionals die de juiste service kunnen bieden die binnen onze filosofie past.

Voor onze klanten verzorg ik de planning, uitvoer en organisatie om de beste resultaten te bewerkstelligen. De nadruk ligt op kwaliteit en klanttevredenheid. Dit kunnen wij realiseren door de juiste mensen aan te nemen en in te zetten waarbij oog is voor de behoefte van de werkgever én de werknemer.

John Franck

Oprichter en commercieel directeur Arbo Concern

John Franck

Oprichter en commercieel directeur Arbo Concern

Wie wij zoeken

Opleiding en ervaring

Vanzelfsprekend heb jij een HBO diploma eventueel aangevuld met de opleiding casemanager of arbeidsbeidsdeskundige. Tevens beschik je over een ruime ervaring als casemanager verzuim.

Je bent collegiaal en communicatief sterk. Je adviseert en staat altijd in contact met de werkgevers, jouw collega’s en de bedrijfsartsen.

Teamspeler

Je bent pragmatisch ingesteld en benut alle re-integratiemogelijkheden om daarmee medewerkers voor het arbeidsproces te behouden. En natuurlijk bouw jij een poortwachter proof verzuimdossier op.

Doelgericht

Zelfverzekerd

Je voert doelgericht consulten met medewerkers uit waarbij re-integratie en interventies centraal staan. Je onderhoudt hierbij veelvuldig contact met de werkgevers zodat je tijdig en adequaat kan acteren en adviseren. 

Heb je interesse?

Wij willen graag met jou in gesprek.

Naar contact formulier

's-Gravendijckseweg 11 2201 CZ  Noordwijk 
Tel: 071 40 181 41  |  Email: vacature@arboconcern.nl 

Wij zoeken voor deze functie TOP casemanagers die de belangrijke spil in de verzuimbegeleiding kunnen zijn. Daarom bieden wij bijzonder goede arbeidsvoorwaarden; een ‘boven’ marktconform salaris en allerlei benodigdheden zoals laptop e.d. En natuurlijk een stimulerende werkomgeving met mogelijkheden om door te groeien. 

Benieuwd naar wat wij aanbieden en waarom wij jou in het bijzonder zoeken? Neem dan hieronder het overzicht door en maak even kort kennis met ons.

Goede arbeidsvoorwaarden

Neem contact op

Zelfverzekerde casemanager verzuim

Jij bent al enkele jaren werkzaam als Casemanager Verzuim, daardoor sterk in complexe dossiers en weet als geen ander hoe je met werknemers, werkgevers, (bedrijfs)artsen en collega’s om moet gaan. Je bent commercieel gedreven, klant vriendelijk en weet onze klanten in bezwaarzaken goed te begeleiden. Kennis van Poortwachter, UWV richtlijnen, adequaat handelen en zelfstandigheid zijn de sleutelwoorden die bij uw profiel passen. Jij neemt initiatief, bent pragmatisch en overziet de re-integratiemogelijkheden. Dat maakt dat jij degene bent die wij zoeken.

We zijn een moderne arbodienst met de focus op een hechte relatie met onze klanten.

Daadwerkelijk betrokken, met oog en oor voor de werknemer én werkgever. Onze professionals: casemanagers, bedrijfsartsen, arbeids-deskundigen en andere arbodeskundigen zijn in dienst van Arbo Concern om continuïteit voor klanten te garanderen.

We investeren continu in onze medewerkers, in onze organisatie en in onze klanten. Met interne trainingen, opleidingen, onze  Arbo-certificering, ISO9001 normering, Blik op het Werk keurmerk, periodieke klanttevredenheids-onderzoeken en intercollegiaal overleg willen wij de kwaliteit van onze dienst waarborgen.

Powered by Uptimizers © 2019

Een selectie van onze opdrachtgevers

Andere vacatures

Wellicht ben jij opzoek naar een andere functie, dan gaan wij evenwel met jou in gesprek. Kijk daarvoor bij de overige vacatures.

Andere vacatures

Contract

Als casemanager Verzuim krijg je bij ons een contract voor maximaal 32 uur per week. 

Er zijn mogelijkheden voor gedeeltelijk thuiswerken (bij contract van 32 uur per week). Natuurlijk verzorgen wij alle benodigdheden zodat jij jouw werk goed kunt uitvoeren.

Flexibele werkplek

Jouw inzet wordt bij ons beloond met een salaris tot wel € 3.750,- per maand. 

Goed salaris

Ondersteuning

Vanuit Arbo Concern krijg je alle ondersteuning om je werk goed uit te kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan opleidingen, interne seminars en collegiaal overleg. 

Wat wij bieden

Neem contact opNeem contact op

Een korte

kennismaking

Sandra Strunk

Oprichter en operationeel directeur Arbo Concern

Sandra Strunk

Oprichter en operationeel directeur Arbo Concern

Of neem zelf contact op:

Casemanager

Vacature

Ben jij de casemanager verzuim die wij zoeken?

Lees verder

's-Gravendijckseweg 11 2201 CZ  Noordwijk 
Tel: 071 40 181 41 

Email: vacature@arboconcern.nl