Geïnteresseerd?

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Een selectie van onze opdrachtgevers

Flexibel,
daadkrachtig
en discreet

Over Arbo Concern

Als eindverantwoordelijke voor de commerciële doelen van Arbo Concern houd ik mij bezig met het inventariseren van de behoefte van onze klanten, het aantrekken van nieuwe klanten en aannemen van de juiste professionals die de juiste service kunnen bieden die binnen onze filosofie past.

Voor onze klanten verzorg ik de planning, uitvoer en organisatie om de beste resultaten te bewerkstelligen. De nadruk ligt op kwaliteit en klanttevredenheid. Dit kunnen wij realiseren door de juiste mensen aan te nemen en in te zetten waarbij oog is voor de behoefte van de werkgever én de werknemer.

John Franck

Oprichter en commercieel directeur Arbo Concern

John Franck

Oprichter en commercieel directeur Arbo Concern

Wie wij zoeken

Opleiding en ervaring

Vanzelfsprekend ben jij een gediplomeerde arts met een BIG registratie. Ervaring als keuringsarts heeft een pré.

Je bent collegiaal en communicatief sterk. Je kan goed analyseren en in staat werknemers en werkgevers goed te adviseren. 

Teamspeler

Je bent punctueel en kan medische keuringen snel uitvoeren. Rapportages en medisch advies maak je in korte tijd op.

Snel

Proactief

Je hebt een proactieve houding en adviseert gevraagd en ongevraagd zodat een gezonde werkomgeving gewaarborgd wordt. Daarbij houd je rekening met de belangen van werknemers én werkgevers.  

Heb je interesse?

Wij willen graag met jou in gesprek.

Naar contact formulier

's-Gravendijckseweg 11 2201 CZ  Noordwijk 
Tel: 071 40 181 41  |  Email: vacature@arboconcern.nl 

Wij bieden een royaal salaris, ruim boven het marktconform salaris voor basisartsen/keuringsartsen. Je werkt bij Arbo Concern in een prettige team van professionals, een stimulerende werkomgeving met de mogelijkheden om opleiding te volgen en door te groeien naar functies als arboarts of bedrijfsarts. 

Benieuwd naar wat wij aanbieden en waarom wij jou in het bijzonder zoeken? Neem dan hieronder het overzicht door en maak even kort kennis met ons.

Goede arbeidsvoorwaarden

Neem contact op

Flexibele keuringsarts met doorgroei mogelijkheden

Wij zijn op zoek naar artsen voor (beroeps)medische keuringen zoals PMO's, healthchecks, rijbewijskeuringen en vaccinaties. Je voert allerlei testen en lichamelijk onderzoeken uit en je gebruikt daarbij o.a. ECG, spirometrie- en audiometrieapparatuur. Aan de hand van van de ingewonnen medische informatie maak je een gezondheidsanalyse en stel je een medisch rapport op waarin je de medewerker adviseert. Je werkt op klantlocatie en op de spreekuurlocaties van Arbo Concern. In deze functie maak je kennis met de bedrijfsgeneeskunde. Eventueel een mooie opstap naar arboarts of bedrijfsarts!

We zijn een moderne arbodienst met de focus op een hechte relatie met onze klanten.

Daadwerkelijk betrokken, met oog en oor voor de werknemer én werkgever. Onze professionals: casemanagers, bedrijfsartsen, arbeids-deskundigen en andere arbodeskundigen zijn in dienst van Arbo Concern om continuïteit voor klanten te garanderen.

We investeren continu in onze medewerkers, in onze organisatie en in onze klanten. Met interne trainingen, opleidingen, onze  Arbo-certificering, ISO9001 normering, Blik op het Werk keurmerk, periodieke klanttevredenheids-onderzoeken en intercollegiaal overleg willen wij de kwaliteit van onze dienst waarborgen.

Powered by Uptimizers © 2019

Een selectie van onze opdrachtgevers

Andere vacatures

Wellicht ben jij opzoek naar een andere functie, dan gaan wij evenwel met jou in gesprek. Kijk daarvoor bij de overige vacatures.

Andere vacatures

Contract

Als keuringsarts krijg je bij ons direct een flexibel contract van 4 tot 16 uur per week. Bespreek je wens met ons!  

Als moderne keuringsarts i.o. kun je niet aan de slag zonder een Apple I-phone, laptop en eventueel een auto.

Smartdevices en auto

Wij bieden een goed salaris, ruim boven marktconform en een uitstekende pensioenregeling. Je krijgt een tekenbonus van 1.000 euro.

Goed salaris en meer!

Ondersteuning

Arbo Concern zorgt ervoor dat je alle ondersteuning krijgt zodat je volledig op het werk kan focussen; naast de de technische hulpmiddelen staat onze planning en administratieve ondersteuning voor je klaar!

Wat wij bieden

Neem contact opNeem contact op

Een korte

kennismaking

Sandra Strunk

Oprichter en operationeel directeur Arbo Concern

Sandra Strunk

Oprichter en operationeel directeur Arbo Concern

Of neem zelf contact op:

Keuringsarts

Vacature

Ben jij de flexibele keuringsarts die wij zoeken?

Lees verder

's-Gravendijckseweg 11 2201 CZ  Noordwijk 
Tel: 071 40 181 41 

Email: vacature@arboconcern.nl