Vacature: New Business Consultant

Die ons laat groeien!

Bel mij terug

Contact

Een selectie van onze opdrachtgevers

Ben jij de New Business Consultant die wij zoeken?

De commerciële adviseur met branche ervaring en flair!

De New Business Consultant zorgt voor de toekomst van onze
organisatie en medewerkers. Je laat ons bedrijf groeien. Een belangrijke functie waarvan wij daadwerkelijk resultaat verwachten. Daarom bieden wij bijzonder goede arbeidsvoorwaarden; een ‘boven’ marktconform salaris en allerlei benodigdheden zoals laptop, telefoon en een auto. Een bonusregeling is bespreekbaar. Benieuwd naar de details? Scrol dan door naar beneden!

Korte kennismaking

Als eindverantwoordelijke voor de commerciële doelen van Arbo Concern houd ik mij bezig met het inventariseren van de behoefte van onze klanten, het aantrekken van nieuwe klanten en aannemen van de juiste professionals die de juiste service kunnen bieden die binnen onze filosofie past. 

Voor onze klanten verzorg ik de planning, uitvoer en organisatie om de beste resultaten te bewerkstelligen. De nadruk ligt op kwaliteit en klanttevredenheid. Dit kunnen wij realiseren door de juiste mensen aan te nemen en in te zetten waarbij oog is voor de behoefte van de werkgever én de werknemer.

John Franck

Oprichter en commercieel directeur 
Arbo Concern

Sandra Strunk

Oprichter en operationeel directeur 
Arbo Concern

Wie wij zoeken

Opleiding en ervaring

Vanzelfsprekend heb je minimaal een HBO diploma aangevuld met een ruime ervaring in onze branche waardoor je onze diensten goed weet te verkopen. Heb je commerciële ervaring bij andere arbodiensten en/of re-integratie bedrijven? Dat is een zeer grote pré!

Je bent collegiaal en communicatief
sterk. Je adviseert en staat altijd in
contact met de werkgevers en je 
collega’s binnen Arbo Concern.

Teamspeler

Je bent een toegankelijke persoonlijkheid die onze diensten niet met gladde praatjes en loze beloften verkoopt; je bent een adviseur en weet waarover je spreekt. Door passend advies overtuig je nieuwe klanten om voor Arbo Concern te kiezen.

Flair

Klantgericht

Je voert doelgericht gesprekken met mogelijk nieuwe klanten. Je bent sterk in het begeleiden van dit gehele proces; van werving tot aan de implementatie. Ook daarna houd je samen met de betrokken casemanager contact met
onze klanten zodat er een hechte
relatie ontstaat en de klant optimaal bediend wordt.

Interesse?

Neem dan direct contact op! Wij willen graag met jou in gesprek.

BEL MIJ TERUG

's-Gravendijckseweg 11 2201 CZ  Noordwijk | Tel: 071 40 181 41  | Email: vacature@arboconcern.nl

Goede arbeidsvoorwaarden

Business Consultant

Jij bent al enkele jaren werkzaam als Commercieel Consultant in de arbo- en re-integratiebranche. Je weet alles van verzuim, poortwachter, re-integratietrajecten, medische keuringen en de aanpak van verzuimproblematiek. Als bedrijfsadviseur adviseert u met flair aankomende klanten over onze producten en de strategieën om verzuim beheersbaar te maken. Commercieel gedreven, representatief, een topper in klantcontacten en in staat om wervende offertes te schrijven. Je ontwikkelt samen met de commercieel directeur nieuwe producten, verkent de markt en je bent in staat om Arbo Concern (en haar nevenorganisaties) goed te presenteren. Hiervoor neem je zelf initiatieven en ben je in staat om je collega’s daarbij in beweging te brengen. Dat maakt dat jij degene bent die wij zoeken.

Contract

Als New Business Consultant krijgt
je bij ons een jaarcontract voor maximaal 32 uur per week.

Flexibele werkplek

Er zijn mogelijkheden voor gedeeltelijk thuiswerken (bij contract van 32 uur per week). Natuurlijk verzorgen wij alle benodigdheden zodat je het werk goed kan uitvoeren.

Het salaris loopt op tot maximaal 4.000 euro per maand (fulltime
basis) en wij hanteren een aantrekkelijke bonusregeling inclusief een auto van Arbo Concern.

Goed salaris en meer!

Naast de financiële vergoedingen
bieden wij jouw vanuit onze
organisatie alle ondersteuning om
uw werkzaamheden goed uit te
kunnen voeren.

Ondersteuning

Over Arbo Concern

We zijn een moderne arbodienst met de focus op een hechte relatie met onze klanten. Daadwerkelijk betrokken, met oog en oor voor de werknemer én werkgever. Onze professionals: casemanagers, bedrijfsartsen, arbeids-deskundigen en andere arbodeskundigen zijn in dienst van Arbo Concern om continuïteit voor klanten te garanderen.

We investeren continu in onze medewerkers, in onze organisatie en in onze klanten. Met interne trainingen, opleidingen, onze  Arbo-certificering, ISO9001 normering, Blik op het Werk keurmerk, periodieke klanttevredenheids-onderzoeken en intercollegiaal overleg willen wij de kwaliteit van onze dienst waarborgen.

Powered by Uptimizers © 2018

Wat wij bieden

Een selectie van onze opdrachtgevers

Andere vacatures

Wellicht ben jij opzoek naar een andere functie, dan gaan wij evenwel met jou in gesprek. Kijk daarvoor bij de overige vacatures.

Andere vacatures

Bedrijfsarts in opleiding

MEER LEZEN

Bedrijfsarts

MEER LEZEN

Arbeidsdeskundige

MEER LEZEN

Keuringsarts

MEER LEZEN

Casemanager

MEER LEZEN

Psycholoog

MEER LEZEN

Arboverpleegkundige

MEER LEZEN

Arboarts

MEER LEZEN

Verzuimconsulent

MEER LEZEN

re-integratieconsulent

MEER LEZEN
Fix the following errors:
Hide