Geïnteresseerd?

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Een selectie van onze opdrachtgevers

Specialist in Burn-out, adequaat en herstelgericht

Over Arbo Concern

Als eindverantwoordelijke voor de commerciële doelen van Arbo Concern houd ik mij bezig met het inventariseren van de behoefte van onze klanten, het aantrekken van nieuwe klanten en aannemen van de juiste professionals die de juiste service kunnen bieden die binnen onze filosofie past.

Voor onze klanten verzorg ik de planning, uitvoer en organisatie om de beste resultaten te bewerkstelligen. De nadruk ligt op kwaliteit en klanttevredenheid. Dit kunnen wij realiseren door de juiste mensen aan te nemen en in te zetten waarbij oog is voor de behoefte van de werkgever én de werknemer.

John Franck

Oprichter en commercieel directeur Arbo Concern

John Franck

Oprichter en commercieel directeur Arbo Concern

Wie wij zoeken

Opleiding en ervaring

Jij bent een afgestudeerd psycholoog met een BIG registratie. Bij voorkeur met ervaring op burn-out klachten. 

Ondanks de zelfstandige functie ben jij collegiaal. Je adviseert werkgevers, spreekt met werknemers en coördineert samen met bedrijfsarts, coaches en de casemanager het hersteltraject.

Teamspeler

Arbo Concern gaat ervan uit dat zieke medewerkers maar één ding willen: beter worden. Jouw focus ligt daarom op herstel en werkhervatting zodat medewerkers niet langer dan noodzakelijk uitvallen.

Vastberaden

Energiek

Bij mentaal gerelateerde ziekmelding bied jij direct ambulante hulp aan huis. Jouw daadkrachtige instelling is precies wat wij zoeken en daarmee het begin van het herstelproces. 

Heb je interesse?

Wij willen graag met jou in gesprek.

Naar contact formulier

's-Gravendijckseweg 11 2201 CZ  Noordwijk 
Tel: 071 40 181 41  |  Email: vacature@arboconcern.nl 

Onze klanten hechten veel waarde aan professionals die hun werknemers bij het herstel kunnen helpen. Wij bieden daarom een boven marktconform salaris, ruimte en de vrijheid om zelf regie te voeren, een prettig team en een dynamische werkomgeving met mogelijkheden om opleidingen te volgen.  

Benieuwd naar wat wij aanbieden en waarom wij jou in het bijzonder zoeken? Neem dan hieronder het overzicht door en maak even kort kennis met ons.

Goede arbeidsvoorwaarden

Neem contact op

Specialist in Burn-out, adequaat en herstelgericht

Wij zoeken psychologen die gespecialiseerd zijn in burn-out behandeling en werknemers daarbij met veel enthousiasme op weg naar herstel helpen. Verzuimmeldingen zijn tegenwoordig voor een groot gedeelte mentaalgerelateerd. Als specialist geef jij direct na ziekmelding ambulante hulp en ga jij met deze medewerker in gesprek. Je inventariseert het probleem en geeft passend advies om verdere escalatie en langdurige uitval te voorkomen. Dit vormt de basis voor het vervolgtraject met als doel het herstel van de medewerkers te stimuleren. 

We zijn een moderne arbodienst met de focus op een hechte relatie met onze klanten.

Daadwerkelijk betrokken, met oog en oor voor de werknemer én werkgever. Onze professionals: casemanagers, bedrijfsartsen, arbeids-deskundigen en andere arbodeskundigen zijn in dienst van Arbo Concern om continuïteit voor klanten te garanderen.

We investeren continu in onze medewerkers, in onze organisatie en in onze klanten. Met interne trainingen, opleidingen, onze  Arbo-certificering, ISO9001 normering, Blik op het Werk keurmerk, periodieke klanttevredenheids-onderzoeken en intercollegiaal overleg willen wij de kwaliteit van onze dienst waarborgen.

Powered by Uptimizers © 2019

Een selectie van onze opdrachtgevers

Andere vacatures

Wellicht ben jij opzoek naar een andere functie, dan gaan wij evenwel met jou in gesprek. Kijk daarvoor bij de overige vacatures.

Andere vacatures

Contract

Als psycholoog krijg jij bij ons een contract voor maximaal 32 uur per week met een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. 

Je voert zelf de regie in jouw werk. Hiervoor word jij voorzien van een laptop, smartphone en een eventueel een auto van de zaak.

Flexibele werkplek

Je salaris loopt op tot maximaal € 5.950,- per maand.

Goed salaris en meer!

Ondersteuning

Naast een goed salaris en een dynamische werkomgeving bieden wij alle ondersteuning om je werk goed uit te voeren: agendabeheer en administratieve ondersteuning. 

Wat wij bieden

Neem contact opNeem contact op

Een korte

kennismaking

Sandra Strunk

Oprichter en operationeel directeur Arbo Concern

Sandra Strunk

Oprichter en operationeel directeur Arbo Concern

Of neem zelf contact op:

Psycholoog

Vacature

Ben jij de psycholoog die wij zoeken?

Lees verder

's-Gravendijckseweg 11 2201 CZ  Noordwijk 
Tel: 071 40 181 41 

Email: acature@arboconcern.nl